IT Arena оголосила переможців Startup Competition 2022

IT Arena оголосила переможців Startup Competition 2022

1 жовтня у Львівській національній опері відбувся фінал конкурсу Startup Competition, що проходив в рамках IT Arena 2022. Цього року призовий фонд складав $335,000.

Переможцями стали стартапи WRAP, Knopka та Nanit Robotics.

IT Arena оголосила переможців Startup Competition 2022Фото: IT Arena

  • WRAP став переможцем і отримав $20,000, посівши перше місце в рамках Startup Competition. Стартап розробляє додаток, що спрощує та автоматизує процес відеопродакшну. WRAP був створений Ярославом Семераком.
  • Проект Knopka посів друге місце та отримав $18,000. Стартап розробляє loT/SaaS рішення для лікарень, що дозволяє автоматизувати медичну допомогу пацієнтам та швидко комунікувати з медичним персоналом. Knopka — це запорізький стартап, який у 2019 році створив Іван Осадчий.
  • Заснований у 2021 році Денисом Скрипкою та Владом Котовим, Nanit Robotics посів третє місце на Startup Competition та отримав $15,000. Стартап розробляє edtech-рішення для дітей та дорослих, мета якого — розвивати креативність та інженерні навички.

Про подію

IT Arena — це одна з наймасштабніших техконференцій Східної Європи, що проводиться у Львові з 2014 року. Щороку її відвідують понад 5000 людей з більш ніж 40 країн світу. Серед учасників — представники світових технологічних компаній, таких як Google, F1, Spotify, Tesla, а також українських стартапів, таких як Liki24, Legal Nodes, AXDRAFT та багатьох інших.

У 2022 році IT Arena зібрала майже 1000 учасників офлайн.

Источник

Отправить ответ

Please Login to comment
Войти с помощью: 
  Subscribe  
Notify of
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 

6 − 2 =

Password generation