NetGaming

Slotegrator став партнером NetGaming

Агрегатор ігрового контенту та ультрасучасна студія оголошують про угоду.

Slotegrator, постачальник послуг для онлайн-казино, продовжує розширювати свою партнерську мережу, пропонуючи операторам кращі рішення від найбільш інноваційних розробників світу. Новітню партнерську угоду укладено з NetGaming, молодою студією, заснованою ветеранами індустрії трохи більш як два роки тому.

Slotegrator став партнером NetGaming

NetGaming займається розробкою унікальних механік для кожної гри, а не повторенням одного і того ж набору функцій в різних темах. І все ж за все за два роки роботи студія випустила понад 20 якісних ігрових автоматів і настільних ігор. Спробувавши розробки та ігрові автомати цієї молодої студії ви точно залишитесь в захваті, та обов'язково додасте щось у свій улюблений список.

Серед них NetGaming пропонує фірмові слоти, розроблені у співпраці з MTV і американським виробником автомобілів Shelby, MTV Pimp My Ride та онлайн-відео-слот Shelby відповідно. Інші популярні ігри — Treasures of Egypt, Vegas Time!, Skulls Gone Wild і Guardian of Prosperity.

NetGaming також надає маркетингові інструменти, такі як безкоштовні обертання та інші бонусні функції, і планує випустити турнірний інструмент в кінці цього року.

NetGaming

Коментуючи це оголошення, представник компанії сказав: «NetGaming рада додати Slotegrator в наш висхідний список клієнтів. Підхід Slotegrator до виходу на ринок відповідає підходу NetGaming, і ми сподіваємося на побудову взаємовигідних відносин. Наше портфоліо ігор продовжує рости, і я впевнений, що клієнтам і гравцям Slotegrator сподобаються наші унікальні тематичні ігри ».

Отправить ответ

Please Login to comment
Войти с помощью: 
  Subscribe  
Notify of
Authorization
*
*
Войти с помощью: 
Registration
*
*
*
Войти с помощью: 

10 − three =

Password generation